Kokolattiamatto tekee uutta tulemistaan

Kokolattiamatto elää tällä hetkellä uutta nousukauttaan. Sen hyvät ominaisuudet ja laaja valikoima kiinnostavat. Lisäksi sen kestävyys ja helppohoitoisuus ovat parantuneet vuosien saatossa huimasti. Akustisesti parempaa mattotyyppiä ei löydä markkinoilta. Kokolattiamatto vaimentaa mm. tehokkaasti kävelyn äänet tai puheen sorinan. Sisustuksellisesti ajateltuna kokolattiamatto pehmentää ja luo lämpöisen tunnelman tilaan.

Valikoimaamme kuuluvat vain korkeatasoiset ja paloturvalliset kokolattiamatot. Asiakkaan tarpeesta riippuen suosittelemme joko tekokuituista tai villa/tekokuituista kokolattiamattoa.

Pyydä tarjous kokolattiamatoista »

Meiltä kokolattiamatot yli 40 vuoden kokemuksella

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy on lattiapäällysteiden erikoisliike Helsingissä. Meillä on pitkä kokemus alalta ja ammattitaitoa riittää myös haastaviin saneerauskohteisiin. Asiantuntijamme avulla osaamme tarjota asiakkaallemme parhaat ja sopivimmat lattiapäällysteratkaisut tilaan kuin tilaan. Valikoimamme on monipuolinen ja se pitää sisällään niin puolikovat kuin pehmeät lattiapäällystemateriaalit. Lattiapäällystevalikoima kattaa monenlaiset koot, värit ja pinnat: on eurooppalaista, suomalaista ja ympäristöystävällistä lattiapäällystemateriaalia. Omaksumme nopeasti alalle tulleet uudet innovaatiot ja pyrimme olemaan alamme suunnannäyttäjä. Asiakkaamme tietävät tarkalleen mitä saavat. Asiakastyytyväisyys on meidän päämäärämme, eikä pelkästään tavoitteemme.

Kokolattiamatto - EDUT:

  • Kestävyys
  • Helppohoitoisuus
  • Paloturvallisuus
  • Akustiset ominaisuudet
  • Puhtaampi sisäilma
  • Kontrastin luominen mahdollisesti kolkkoon tilaan

Panosta parempaan sisäilmaan kokolattiamaton avulla

Helppohoitoisuuden lisäksi kokolattiamatto kerää itseensä sisäilmassa leijailevan pölyn ja sitoo sen itseensä. Kokolattiamatto ei levitä pölyä uudestaan ympäristöönsä vaan pitää sen kiinni maton pinnassa. Ominaisuuksillaan kokolattiamatto parantaa sisäilman laatua. Meillä on myös laaja yhteistyöverkosto, jonka kautta suosittelemme asiakkaillemme hyviä kokolattiamaton siivouspalveluita. Kokolattiamatot meille toimittaa Vallila, Forbo, Koolmat ja Orient-Occident.

Rautaiset ammattilaisemme toteuttavat suunnitelmasi pienintä yksityiskohtaa myöden

Olemme tottuneita tekemään töitä tiimissä ja meillä on hyvät vuorovaikutustaidot. Toteutamme suunnittelijan villeimmätkin toiveet, sillä mattovalikoimamme on laaja ja osaaminen huippuluokkaa. Työllistämme tällä hetkellä vajaa kymmenen alansa ammattilaista ja nuorta ammattitutkinnon suorittanutta. Vuosien kokemus ja sen tuoma viisaus ovat tehneet meistä tunnetun yhteistyökumppanin pääkaupunkiseudulla.  Satsaamme erityisesti tulevaisuuden työtapoihin, henkilökunnan osaamiseen, hyviin työvälineisiin ja tietysti laadukkaisiin materiaaleihin.

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy:n valikoima koostuu M1-merkityistä turvallisista tuotteista

Tuotteemme (lattiamateriaalit, tasoitteet ja liimat) ovat korkealaatuisia. Niillä on M1-merkintä, joka on suomalaisten viranomaisten myöntämä laatumerkki, joka tarkoittaa, että tuote täyttää kaikki siltä vaaditut päästövaatimukset. Esimerkiksi meidän kokolattiamatot ovat niin asentajilleen kuin tilan käyttäjille turvallisia ja päästöttömiä. Satsaamalla oikeanlaisiin mattomateriaaleihin ne maksavat itsensä taatusti takaisin.

Valitse kokolattiamatto - Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla

Olemme helsinkiläinen alan yritys, mutta työskentelemme myös muualla Uudellamaalla, jos niin sovitaan asiakkaan kanssa. Liity Sinäkin nyt tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja valitse korkeatasoiset ja pitkäikäiset lattiapäällysteet meidän valikoimastamme tai pyydä meidät konsultaatiokäynnille.

Ota yhteyttä ja kysy kilpailukykyistä tarjousta kokolattiamatoista, soita 020 741 9810!