Linoleumi on laadukas valinta

Linoleumi kehitettiin jo 1860-luvulla ja se on erityisen luontoystävällinen lattiapäällystemateriaali.

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy perustettiin vuonna 1971 ja olemme lattiapäällysteiden erikoisliike Helsingissä. Meillä on peräti 45 vuoden kokemus alalta. Yritys on täynnä alansa kokeneita ja ammatillisesti päteviä työmiehiä ja naisia. Kohderyhmäämme ovat julkisen- ja yrityspuolen asiakkaat. Meille tärkeitä arvoja ovat luotettavuus ja kustannustehokkuus. Periaatteenamme on tarjota asiakkaallemme sylillinen enemmän, mitä hän on odottanut. Lattiapäällystevalikoimamme on kattava niin linoleumi- ja muiden mattomateriaalien osalta.

Linoleumi on kestävä luonnontuote

Haluatko satsata luonnonmukaisiin mattomateriaaleihin? Linoleumi on suosittu valinta erityisesti julkisissa tiloissa, sillä se kestää kulutusta ja koostuu luonnonaineista. Linoleumi valmistetaan hartsista ja pellavaöljystä. Seokseen lisätään vielä kalkkikiveä, väriaineita ja puu- tai korkkijauhetta. Alustana siihen käytetään juuttikangasta.

Linoleumi kehiteltiin vuosikymmeniä sitten ja sen valmistustekniikka on kehittynyt viimeisten vuosien aikana. Nykyään se voi olla yksivärinen, graafisesti kuvioitu tai vaikkapa perinteisesti marmoroitu. Valinnan varaa siis riittää ja luonto kiittää. Moneen kouluun, päiväkotiin ja toimistoon on valittu juuri linoleumilattiapäällyste. Saamme linoleumimattomateriaalimme kolmelta eri tehtaalta Euroopasta: Forbolta, DLW:lta ja Tarketilta.

Miksi valita linoleumi lattianpäällyste­materiaaliksi?

  • Linoleumi koostuu pelkästään luonnonaineista ja on luontoystävällinen.
  • Kehitystyö on vuosikymmenien mittainen.
  • Linoleumi on kestävä ja sopii päivittäiseen käyttöön julkisissa tiloissa.
  • Linoleumi on myös allergiaystävällinen eikä levitä sisäilmaan epäterveellisiä hiukkasia.

Tarjoamme kattavan valikoiman eurooppalaisia, suomalaisia ja turvallisia lattiapäällystemateriaaleja

Meillä panostetaan lattiamateriaalien turvallisuuteen ja kestävyyteen. Tuotteemme (materiaalit, liimat ja tasoitteet) ovat M1-merkittyjä, joka on suomalainen laatuluokitus. Se kertoo, että käytetty materiaali on päästötöntä eikä pölyä. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön ja tilassa oleskelijoille allergiaystävällisen sisäilman laadukkaiden tuotteiden ansiosta. Suomalaisia lattiamateriaaleja meille toimittaa Upofloor. Valikoimamme on laaja ja sieltä löytyy useampikin vaihtoehto jokaisen asiakkaan omiin tarpeisiin ja toiveisiin. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan tuotevalikoimaamme ja kuulemaan niiden toimitusajoista.

Meillä on laaja ja luotettava yhteistyöverkosto yli neljänkymmenen vuoden ajalta

Työllistämme tällä hetkellä vajaa kymmenen alan ammattilaista. Meillä työskentelee kokeneita ammattilaisia sekä nuoria motivoituneita ja ammattitutkinnon suorittaneita nuoria. Teemme tiivistä yhteistyötä ammattikoulujen kanssa ja kehitämme nuorten taitoja. Nuorten ohella otamme innokkaasti vastaan myös alalle tulevat uudet innovaatiot. Olemme nykyaikainen yritys nykyaikaisilla toimintatavoilla, henkilökunnalla ja työvälineillä. Meillä on tarjota asiakkaillemme myös kattava alihankintaverkostomme, joka hoitaa tarvittaessa mattojen siivoukset ja huoltotyöt.

Olemme helsinkiläinen lattiapäällystealan yritys, joka toimii sopimuksen mukaan myös muualla Uudellamaalla

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta tulemme tarvittaessa myös muualle Uudellemaalle sopimuksen mukaan. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella meiltä löytyy osaamista myös haastavien saneerauskohteiden konsultointiin. Me tiedämme mitä teemme ja pidämme sen minkä lupaamme. Tule juttelemaan toimistoomme kanssamme lisää ja valitaan yhdessä juuri Sinulle sopivat lattiapäällysteratkaisut.

Tilaa laadukas linoleumilattia Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy:ltä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous linoleumilattiasta meiltä!