Mattotyöt laadukkaasti ja ammattitaidolla

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy toteuttaa mattotyöt yli 40 vuoden kokemuksella

Mattotyöt luotettavasti ja ammattitaidolla Kalevi Sääski Oy:ltä. Olemme lattiapäällystysalan erikoisliike, joka perustettiin vuonna 1971. Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy on täynnä alansa kovaksi keitettyjä ammattilaisia ja nuoria tulevaisuuden lupauksia. Me asennamme julkisiin tiloihin kulutusta kestävät lattiapäällysteet ammattimaisesti ja asiakkaan tarpeita kunnioittaen. Meidän kauttamme saat puolikovat ja pehmeät lattiapäällysteet ja kattavan valikoiman monenlaisia lattiamateriaaleja.

Ammattilaisemme auttavat valitsemaan Sinulle parhaat lattiamateriaalit

Asiakkaan yhteydenoton jälkeen lähetämme tarvittaessa työnjohtajamme tutustumaan kohteeseen tarkasti. Erityisesti saneerauskohteissa vaaditaan ammattitaitoa ja alan erinomaista tuntemusta, jotta osataan valita tilaan sopivat lattiamateriaalit. Tarvittaessa suosittelemme myös kattavan alihankintaverkostomme palveluita. Käynnin jälkeen sovimme yhdessä asiakkaan kanssa aikatauluista liittyen mattojen asennukseen ja materiaalien toimituksiin. Normaali lattiamateriaalien toimitusaika on yksi tai kaksi viikkoa. Monenkirjavat mattotyöt hoidetaan aina lupausten ja aikataulujen mukaisesti.

Miksi mattotyöt kannattaa antaa Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy:lle?

  • Meillä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus alalta.
  • Tuotteemme ovat M1-merkittyjä.
  • Käytössä laaja yhteistyöverkosto
  • Valikoima on monipuolinen.
  • Ammattitaitoinen alan osaaja.
  • Satsaamme nuoriin ja tulevaisuuden innovaatioihin.
  • Olemme luotettava ja yhteistyökykyinen kumppani.
  • Palvelemme kustannustehokkaasti.

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy:ltä laaja ja laadukas lattianpäällystevalikoima asiakkaan monenlaisiin tarpeisiin

Mattotyöt urakoidaan laadukkaita ja pölyttömiä lattiamateriaaleja käyttäen. Meiltä löytyy niin kotimaisia (Upofloor) kuin ulkomaalaisia mattomateriaaleja, unohtamatta allergiaystävällisiä tekstiilipäällysteitä. Tuotteemme, kuten matot, tasoitteet ja liimat ovat M1-merkittyjä. Se on suomalainen laatuluokitus, joka kertoo, että tuote täyttää päästösuositukset. Näin mattojen asentajat ja tilassa olijat välttyvät epäterveellisiltä hiukkasilta ja hajuhaitoilta. Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy panostaa siis laadukkaisiin lattiamateriaaleihin ja niiden tasokkaaseen urakointiin.

Panostamme tulevaisuuden osaamiseen ja hyviin työkaluihin

Mattotyöt meillä hoitaa alalla vuosikymmeniä toimineet kokeneet mattoasentajamme ja tulevaisuuden nuoret innokkaat osaajat. Työllistämme tällä hetkellä vajaa kymmenen työntekijää. Ammattikouluista meille tulee harjoittelijoita kokeneeseen oppiin. Koulutamme koko henkilökuntaamme säännöllisesti ja päivitämme tasaisin väliajoin työkoneita ja työkaluja. Uusia innovaatioita otamme myös mielellämme käyttöön, sillä tahdomme pysyä alamme aallon harjalla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mattotyöt nykypäivän vaatimuksin ja ominaisuuksin. Mattoasentaja tekee työtä käsillään ja se on perinteinen käsityöläisammatti.

Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy:n henkilökunnan tavoite on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua mm. mattotöiden osalta niin, että asiakkaan kaikki odotukset ylitetään. Tarvittaessa olemme mukana koko maton elinkaaren. Meillä on tarjota asiakkaallemme kattavat hoito-ohjeet ja laaja yhteistyöverkosto, joka tarvittaessa hoitaa mattojen siivoukset.

Mattotyöt ammattitaidolla, pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla

Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta tulemme sopimuksen mukaan hoitamaan mattotyöt myös muihin lähialueen kuntiin. Meidän kauttamme saat monenlaiset mattojen asennus-, konsultointi- ja myyntipalvelut yrityksille ja julkisen puolen asiakkaille.

Ota yhteyttä ja tilaa mattotyöt Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy:ltä!

Tutustu myös tuotteisiimme: KokolattiamattoLinoleumiMuovimattoTekstiililaatta ja Tekstiilimatto