Muovimatto on laadukas valinta

Muovimatto tekee uutta tulemistaan ja valikoima on monipuolinen. Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy on lattiapäällystysalan erikoisliike, joka on perustettu vuonna 1971. Toteutamme mattourakoinnit yli 40 vuoden kokemuksella. Henkilökuntamme koostuu alansa rautaisista ammattilaisista ja nuorista innokkaista osaajista. Asennamme lattiapäällysteet yritysten ja julkisen puolen tiloihin ammattimaisesti. Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja valitsemme yhdessä asiakkaiden kanssa sopivat lattiamateriaalit tilaan. Meillä on kattava valikoima kaiken kirjavia lattiamateriaaleja erityisesti muovimattojen saralla. Muovimatto on nykypäivänä suosittu valinta tilaan kuin tilaan.

Muovimatto on kestävyydeltään ja hoidettavuudeltaan omaa luokkaansa

Meillä on tarjota muovimattoja kaikenlaisissa väreissä ja pinnoissa. Muovimattovalikoima on kattava ja laadukas. Muovimatto on yleinen valinta esimerkiksi toimistoissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Kitkamuovimatto soveltuu jopa kosteisiin tiloihin, kuten sosiaalitiloihin tai uimahalleihin. Muovimatto on turvallinen, helppohoitoinen ja kestävä. Se kestää jopa viisikymmentä vuotta oikein hoidettuna.

Nykypäivänä muovimatoista saa jopa niin aidonnäköisiä ettei lattiaa välttämättä tunnista silmämääräisesti puu- tai muovimatoksi. Muovimattoja saa mm. hiutale-, puu- ja kivikuoseissa. Lisäksi akustiikaltaan muovimatto on vertaansa vailla. Kysy rohkeasti lisää väri-, koko- ja pintamateriaalivalikoimistamme sekä toimitusajoistamme.

Miksi valita muovimatto?

  • Kestävä – Muovimatto kestää kulutusta oikein hoidettuna jopa 50 vuotta.
  • Helppohoitoisuus – Hoitaminen on helppoa ja meidän kauttamme saat myös hoito-ohjeet.
  • Akustiikka – Muovimatto on hyvä valinta, kun halutaan tilasta akustisesti viihtyisä.
  • Laaja valikoima – Valikoima on kattava niin värien kuin pintojen suhteen.
  • Myös PVC-vapaita muovimattoja – Ei sisällä pehmittimiä.

Valikoimistamme löytyy myös suomalaisia ja taatusti turvallisia lattiamateriaaleja

Lattiavalikoimamme tuotteet ovat pääosin M1-merkittyjä. M1-merkintä on suomalainen laatuluokitus, joka takaa, että käytetty materiaali on päästötöntä. Meidän lattiamateriaalimme, käyttämämme liimat ja tasoitteet ovat kaikki turvallisia niin ympäristön ihmisille kuin asentajillemme. Valikoimissamme on mm. suomalainen Upofloor-lattiapäällystemerkki. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja kuulemaan lisää mm. toimitusajoista. Valitaan yhdessä Sinulle sopivin lattiapäällystemateriaali lattiasi suojaksi – muovimatto.

Lattiatöistä yli neljänkymmenen vuoden kokemus

Satsaamme erityisesti henkilökuntamme osaamiseen ja työturvallisuuteen. Työllistämme tällä hetkellä vajaa kymmenen alansa osaajaa. Asentajia meiltä löytyy niin vanhasta kuin nuoresta polvesta. Meillä on laaja yhteistyöverkosto, johon kuuluu myös ammattikouluja, joista tulee meille motivoituneita nuoria harjoitteluun. Haluamme olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta nuorille ja otamme innokkaasti vastaan myös alan uusia innovaatioita. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoa kokenein ottein, mutta nykyajan välinein.

Tilaa muovimatto asennuksineen - toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla

Palvelemme pääasiassa pääkaupunkiseudun asiakkaita, mutta tulemme sopimuksen mukaan myös muualle lähialueen kuntiin. Teemme työmme niin hyvin, että se ylittää kaikki asiakkaan odotukset. Liity Sinäkin tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja valitse alan kokenein ja ammattitaitoisin porukka asentamaan matot esimerkiksi toimistoon, kouluun tai ravintolaan.

Hanki laadukas muovimatto alan ammattilaiselta - ota yhteyttä ja pyydä tarjous.