Tekstiililaatta

Tekstiililaatta on tehnyt paluun niin toimistoihin kuin kouluihinkin

Tekstiililaatta on tehnyt siis selvästi paluun markkinoille. On ollut aikakausia, jolloin tekstiililaattoja on vihattu tai rakastettu. Nykyään tekstiililaatta on suosittu vaihtoehto muiden lattiapäällysteiden rinnalla. Tekstiililaatta on helppo esimerkiksi asentaa saneerauskohteissa vanhan muovimaton päälle poispestävällä tarraliimalla tai asennustarroilla. Menetelmä on erityisen hyvä esimerkiksi vuokratiloissa.

Tekstiililaattoja löytyy monessa koossa, väreissä ja pinnoissa. Valikoima on kattava, mutta myös turvallinen. Kaikki tekstiililaattamateriaalit ovat korkealaatuisia ja helppohoitoisia. Tekstiililaatta voidaan jälkeenpäin vaihtaa helposti, jos se kaipaa vaihtoa. Tämä on erinomainen etu verrattuna rullamattoihin. Tilaamme tekstiililaatat pääsääntöisesti eurooppalaisilta tehtailta: Ege, Desso ja Interface. Materiaaleja saa kauttamme tarvittaessa myös Kiinasta asti.

Tekstiililaatta tarjoaa monta hyvää ominaisuutta samassa paketissa

  • Akustiset ominaisuudet
  • Helppohoitoisuus
  • Muodikas
  • Sisäilman parantaja
  • Paloturvallinen

Tekstiililaatat ovat tyylikkäitä ja turvallisia

Tekstiililaatta kestää julkisissa tiloissa 7-10 vuotta oikein hoidettuna. Mattoa pestään ja imuroidaan tietyllä aikajänteellä ja tarvittaessa saat myös meidän yhteistyöverkostomme kautta ammattilaiset puhdistamaan tekstiililaatat. Olemme halutessasi mukana myös koko lattian elinkaaren ajan. Tekstiililaatta imee itseensä sisäilmassa leijailevan pölyn ja pitää pölyn matossa, kunnes se imuroidaan pois. Tuotteemme ovat M1-merkittyjä (materiaalit, liimat ja tasoitteet), jotka täyttävät suomalaiset päästövaatimukset. Näin sisäilma pysyy myös hyvänä. Lisäksi tekstiililaatta on paloturvallinen.

Laadukas tekstiililaatta toimistoon tai julkiseen tilaan

Korkeatasoiset tekstiililaatat Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy:n urakoimana

Olemme alallamme tunnettu ja arvostettu lattiapäällysteiden erikoisliike. Meillä on tarjota hyvinkin laajat valikoimat monenkirjavia lattianpäällysteitä, aina puolikovista pehmeisiin lattiamateriaaleihin. Tekstiililaatat ovat yksi suosituimmista tuotteistamme. Meillä on kattava työkaluarsenaali, ammattitaitoiset työntekijät ja nykyaikaiset koneet käytössä. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksen ansiosta pystymme hoitamaan vaativat saneerauskohteet ammattitaitoisesti. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat konsultointi- ja asennuspalvelut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Lisäksi meillä on tarjota monipuolinen yhteistyöverkosto, esimerkiksi mattojen siivouspalvelut.

Laaja yhteistyöverkosto ja tulevaisuuden uudet innovaatiot kiinnostavat meitä yrityksenä

Olemme luotettava kumppani yrityksille ja julkisen puolen asiakkaille. Meidät tunnetaan pääkaupunkiseudulla joustavana, asiakaslähtöisenä ja kustannustehokkaana yrityksenä. Työllistämme tällä hetkellä vajaa kymmenen työntekijää vanhoista konkareista aina innokkaisiin nuoriin osaajiin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös ammattikoulujen kanssa. Panostamme tulevaisuuden nuoriin tähtiin ja omaksumme nopeasti alan uudet innovaatiot. Haluamme olla alan edelläkävijä.

Toimintamme ulottuu tarvittaessa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy toimii pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.  Sopimuksen mukaan tulemme myös muualle Uudenmaan lääniin. Meillä onkin vuodessa satoja tyytyväisiä asiakkaita ympäri Etelä-Suomea. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja haluamme tehdä lupaamamme asiat, kuten esimerkiksi sovittujen aikataulujen mukainen asennus. Valitse Sinäkin alan vanha mutta uusiutuva konkari yhteistyökumppaniksesi ja jaamme kanssasi kaikki onnistuneen yhteistyön hedelmät.

Tekstiililaatta - Ota yhteyttä ja tilaa tekstiililaatat meiltä soittamalla numeroomme 020 741 9810.