Tekstiilimatto on kestävä valinta

Tekstiilimatto on akustisilta ominaisuuksiltaan ylivoimainen muihin lattiamateriaaleihin nähden.

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy on lattiapäällysteiden erikoisliike vuosikymmenten mittaisella kokemuksella. Yritys perustettiin jo vuonna 1971 ja olemme siitä asti toimineet yhtenä alan suunnannäyttäjistä. Omaksumme nopeasti alalle tulleet uudet innovaatiot ja pysymme nykyajan kehityksessä mukana aktiivisesti. Meillä on laaja valikoima monenlaisia lattiapäällystemateriaaleja aina linoleumimatoista tekstiilimattoihin jne. Toimimme luotettavasti ja kustannustehokkaasti sekä tähtäämme parhaimpiin asiakaskokemuksiin.

Tekstiilimatto tekee tilasta akustisesti toimivan

Tekstiilimatto on akustisilta ominaisuuksiltaan lyömätön vaihtoehto. Se pehmentää ääntä ja toimii hyvänä kontrastina koville pinnoille, kuten kivi, marmori ja betoni. Meidän kauttamme saat korkealaatuiset ja paloturvalliset tekstiilimatot oikein urakoituna.

Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella osaamme suositella asiakkaalle parasta mahdollista lattiapäällysteratkaisua. Suosittelemme tilanteesta riippuen joko tekokuituista tai villa/tekokuituista tekstiilimattoa. Tekstiilimatto on myös kestävä ja helppohoitoinen lattiapäällystemateriaali. Tekstiilimatot tilaamme mm. julkisiin tiloihin ja yritysten toimistoihin Vallilalta, Forbolta, Tarketilta, Koolmatilta tai Orient-Occidentilta.

Tekstiilimatto toimistoon tai julkiseen tilaan

Tekstiilimatto on hyvä valinta, jos haluat:

  • Panostaa tilan toimivaan akustiikkaan.
  • Valita allergiaystävällisen tuotteen.
  • Arvostat kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.
  • Haluat luoda kontrastia tilan muuhun tunnelmaan.

Monipuolinen lattiapäällysteiden valikoima tarjoaa kaikille jotakin

Meillä on laaja ja tasokas lattiapäällysteiden valikoima. Esimerkiksi tekstiilimatoista löytyy korkealaatuisia vaihtoehtoja ja tuotemerkkejä. Lisäksi tuotteemme ovat pääosin M1-merkittyjä ja täyttävät kaikki suomalaiset ja eurooppalaiset päästövaatimukset.
Laadukas tekstiilimatto on pysyvästi antistaattinen matto. Huoneilman pöly laskeutuu mattoon ja jää maton pinnalle, josta se on helppo imuroida pois. Näin sisäilma pysyy puhtaana. Tekstiilimatto on kuin lattian tekstiilipäällyste, joka estää epäterveellisten hiukkasten leijailemisen uudestaan ilmaan.

Laaja yhteistyöverkosto ja tyytyväiset asiakkaat ovat kulmakivemme

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy työllistää tällä hetkellä vajaa kymmenen työntekijää. Meiltä löytyy niin vanhempia alansa konkareita kuin nuoria tulevaisuuden ammattilaisia. Laaja yhteistyöverkosto on mahdollistanut alalla menestymisen, sillä voimme tarjota asiakkaalle yhteistyökumppanimme palveluita mm. mattojen siivouspalvelua. Lisäksi teemme paljon yhteistyötä ammattikoulujen kanssa, joista tulee alaa opiskelevia nuoria meille oppiin.
Pyrimme siihen, että asiakas on meihin tyytyväinen ja saa meidän kauttamme hitusen enemmän. Meillä onkin tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Uudenmaan. Kohderyhmänämme ovat kaikenkokoiset yritykset ja julkisen puolen asiakkaat. Olemme yritys, joka panostaa nykyaikaisiin työvälineisiin, tasokkaaseen ammattiosaamiseen ja tehokkaisiin työtapoihin.

Tekstiililattiat Kalevi Sääski Oy on helsinkiläinen lattiapäällystealan ammattilainen

Olemme helsinkiläinen yritys, mutta toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Tulemme sopimuksen mukaan myös muualle Uudellemaalle. Meidän kauttamme saat asennuksen lisäksi kattavan konsultoinnin liittyen lattiapäällystemateriaaleihin jne. Palvelumme on ammattimaista ja korkealaatuista. Liity Sinäkin tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja hyppää mattojen mielenkiintoiseen maailmaan meidän kanssamme.

Tekstiilimatto - Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä tilaasi parhaiten sopiva tekstiilimatto.